Στη διάρκεια του 1ου BnB Guest Conference, εκπρόσωποι της Booking.com θα παρουσιάσουν μια επισκόπηση της Booking.com και του κλάδου της βραχυχρόνιας φιλοξενίας και θα διοργανώσουν ένα workshop όπου προσκαλούμε τους επαγγελματίες συνεργάτες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις λύσεις που έχει σχεδιάσει η Booking.com για να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους.

Η συμμετοχή σας προΰποθέτει τη συμπλήρωση της αίτησης που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο. Η αίτησή σας θα επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τον αριθμό των συμμετοχών. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής στο workshop ΕΔΩ

Διάρκεια workshop: 14:00 – 16:00

Αίθουσα «HERA 1» (1ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ)

Κάντε Εγγραφή

Σχετικά με την Booking.com

H Booking.com B.V. ιδρύθηκε το 1996 στο Άμστερνταμ και εξελίχθηκε από μια μικρή εταιρεία start-up σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Η Booking.com είναι μέλος της Booking Holdings Inc. (εισηγμένη στον NASDAQ: BKNG) και απασχολεί αυτή τη στιγμή πάνω από 17.000 εργαζόμενους σε 198 γραφεία, σε 70 χώρες.

Με αποστολή να προσφέρει στους επισκέπτες της τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κόσμο, η Booking.com επενδύει σε ψηφιακές τεχνολογίες που διευκολύνουν τα ταξίδια. Στη Booking.com προσφέρουμε στους ταξιδιώτες πρόσβαση στη μεγαλύτερη ποικιλία μοναδικών καταλυμάτων που κυμαίνεται από διαμερίσματα, κατοικίες διακοπών και οικογενειακά καταλύματα μέχρι πολυτελή θέρετρα 5 αστέρων, δεντρόσπιτα και ιγκλού. Ο ιστοχώρος της Booking.com και οι εφαρμογές για κινητά διατίθενται σε 43 γλώσσες και προσφέρουν πάνω από 27 εκατομμύρια καταχωρίσεις, καλύπτοντας πάνω από 130.000 προορισμούς σε 227 χώρες και επικράτειες του πλανήτη.

Καθημερινά, γίνονται στην πλατφόρμα μας κρατήσεις για περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις. Έτσι, οι πελάτες, ανεξάρτητα αν ταξιδεύουν για δουλειά ή για αναψυχή μπορούν να κάνουν άμεση κράτηση στο ιδανικό κατάλυμα, εύκολα και γρήγορα στην Booking.com, χωρίς χρεώσεις κράτησης και με τη δέσμευση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση διαφοράς τιμής. Μέσω της εξυπηρέτησης πελατών, η Booking.com προσφέρει στους πελάτες υποστήριξη καθημερινά και όλο το 24ωρο, σε 43 γλώσσες, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Ακολουθήστε μας στο Twitter στο Instagram, στο Facebook, και για τα τελευταία νέα μας, στοιχεία και πληροφορίες επισκεφθείτε το διεθνές γραφείο τύπου.