Την ώρα που η βραχυχρόνια μίσθωση αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, οι οικοδεσπότες έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις. Από τη μία ο ισχυρός ανταγωνισμός, από την άλλη η πλήρης εξάρτηση από τις παντοδύναμες παγκόσμιες πλατφόρμες. Και οι οικοδεσπότες κάπου στη μέση, να αγωνίζονται να εξοπλίσουν το κατάλυμά τους με όλα τα απαραίτητα, να το συντηρήσουν, να προβάλουν το κατάλυμά τους έτσι ώστε να προσελκύσει επισκέπτες, να διαχειριστούν τις κρατήσεις, να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τις καλύτερες υπηρεσίες και να πετύχουν τις καλύτερες κριτικές.

Σε αυτόν τον αγώνα, οι οικοδεσπότες δεν είναι πια μόνοι τους!

Μια ελληνική πλατφόρμα προβολής και αναζήτησης καταλυμάτων, η ibnb.gr, δημιουργήθηκε από μια ομάδα διαχειριστών/ιδιοκτητών καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ευρύτερης τουριστικής αγοράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Εκπαιδευτείτε στα εργαλεία που προσφέρει στους διαχειριστές καταλυμάτων και στις εταιρίες διαχείρισης ακινήτων.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο: Τελιωρίδης Στέφανος CEO & Co Founder, Νικόλαος Γανόπουλος CTO, ibnb.gr

Κυριακή 26 Ιανουαρίου, 12:15 – 13:00 : Vergina Hall

Οι εγγραφές έχουν κλείσει. Για να παρακολουθήσετε το workshop μπορείτε να προσέλθετε στην αίθουσα την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του. Προηγούνται οι ήδη εγγραμμένοι σύνεδροι. Σας ευχαριστούμε!