Κερδίστε έως 20% ετησίως, μηδενίζοντας

Το κόστος παράδοσης/παραλαβής των κλειδιών του καταλύματος

Την αλόγιστη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος από τους πελάτες σας.

Η RADEFY δημιούργησε μια καινοτόμα λύση η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα RADEFY Connect θα μπορείτε να:

  • Δίνετε εξ αποστάσεως αυτοματοποιημένα, τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ανοίγουν την εξώπορτα της πολυκατοικίας χωρίς την χρήση κλειδιών και χωρίς να αλλάξετε την κλειδαριά.
  • Δίνετε εξ αποστάσεως αυτοματοποιημένα, τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ανοίγουν την πόρτα του διαμερίσματος, βίλας ή ανεξάρτητης κατοικίας, χωρίς την χρήση κλειδιών.
  • Έχετε την δυνατότητα εξ αποστάσεως να καθορίζετε τις παραμέτρους χρήσης του ηλεκτρικού ρεύματος στα καταλύματα σας, μειώνοντας την αλόγιστη χρήση.
  • Έχετε την πληροφόρηση για την είσοδο/έξοδο και την χρήση των συνδεδεμένων ηλεκτρικών συσκευών (π.χ. θερμοσίφωνο, air condition), για κάθε κατάλυμά σας χωριστά, όπου και να βρίσκονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο σεμινάριο μας και ενημερωθείτε για το πόσο εύκολα και εσείς μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη κάθε καταλύματος σας έως 20% το έτος!

Σαββάτο 25 Ιανουαρίου 15:45 έως 16:15 | Vergina Hall

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 10:00 έως 10:15 | Vergina Hall

Οι εγγραφές έχουν κλείσει. Για να παρακολουθήσετε το workshop μπορείτε να προσέλθετε στην αίθουσα την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του. Προηγούνται οι ήδη εγγραμμένοι σύνεδροι. Σας ευχαριστούμε!